Mansikkakarin leirikeskus

Mansikkakarintie 23, 23310 Taivassalo

Mansikkakarin leirikeskus sijaitsee meren rannalla n. 4 km Taivassalon keskustasta Kustavin suuntaan.

Leirikeskusta vuokrataan myös ulkopuolisille leirejä tai pienimuotoisia perhejuhlia varten, paikka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Päärakennuksesta löytyvät luento/juhlasali noin 60 hengelle, laitoskeittiö ja n. 32 hengen majoitustilat.

Mansikkakarin Oiva-raportti 26.6.2023 (pdf)

 

Lisäksi leirikeskukseen kuuluu erillinen saunarakennus, jossa saunan lisäksi on pesuhuone, kaksi pukuhuonetta sekä takkahuone.
Saunarakennusta vuokrataan myös erikseen päiväkäyttöön leirikeskuksen ollessa vapaana.

 

Varaukset tehdään taloustoimistosta p. 050-5955549 (vain tiistaisin) tai sähköpostitse: taivassalon.seurakunta AT evl.fi – sähköpostitse tehty varaus on voimassa vasta, kun se on taloustoimistosta vahvistettu.

Varauksen tekijän/leirin vastuuhenkilön täytyy vähintään viikkoa ennen leirikeskukseen/ leirille saapumista ilmoittaa kiinteistönhoitajalle saapumisaika, koska kiinteistönhoitaja on vastaanottamassa tulijoita.
Mahdollinen muutos saapumisaikaan on myös ilmoitettava heti, kun se on tiedossa – samoin matkalla sattunut viivästys, jos se oleellisesti myöhästyttää tuloa ilmoitetusta ajasta.

Leiriläisillä/majoittujilla on aina oltava vastuuhenkilö, joka on leirin aikana yhteydessä/ sopii asioista srk:n kiinteistönhoitajan kanssa mm. täyttää välittömästi saapumisen jälkeen Majoituskortin (luovuttaen sen kiinteistönhoitajalle).

Majoituskorttiin merkitään vuokraaja, vuokraajan vastuuhenkilö, huoneissa yöpyjien nimet (viranomaisvaatimus), vuokrausajankohta, päiväys ja vastuuhenkilön nimenselvennys sekä allekirjoitus – majoituskortin voi täyttää/tulostaa jo etukäteen: Mkari Majoituskortti
 

Varaus alkaa saapumispäivänä klo 16:sta ja päättyy lähtöpäivänä klo 12:sta – ellei varauksen tekemisen yhteydessä ole sovittu poikkeavia aikoja.

Leirikeskus (sisältää saunarakennuksen) vuoden 2024 hinnat:

  • 500 €/vrk sis alv 10 %
  • 150 €/lyhyet enintään 6 tunnin tilaisuudet sis alv 24 %
  • 190 €/siivous (mikäli vuokralainen ei huolehdi) sis alv 24 %
  • kadonnut avain, peritään toteutuneet kustannukset

Saunarakennus, erikseen (leirikeskuksen ollessa vapaana) vuoden 2024 hinnat:

  • 150 € sis alv 24 %
  • 80 €/siivous (mikäli vuokralainen ei huolehdi) sis alv 24 %

Lisätietoja paikasta antaa kiinteistönhoitajat Mika Lehtinen p. 040-704 4601 tai Toive Lehtinen
p. 040 704 4602. Heidän kanssaan voi myös sopia tutustumiskäynnistä.

 

Mansikkakarin leirikeskuksen säännöt (pdf)

Sijainti kartalla

Pysäköinti Pysäköinti
wc wc
Kahviastiasto
Ruokailuastiasto
Keittiö
Sauna